Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

DA 10-17mm f/3,5-4,5 Fisheye ED (IF)

Pentax DA 10-17mm f/3,5-4,5 Fisheye ED (IF)

Artikelnummer: 19351
4 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Pentax DA 10-17/3,5-4,5 Fisheye
Supervidvinkel av fisheyetyp. Bildvinkel hela 180 grader vid brännvidd 10mm. Specialkonstruerat för digitalkameror med fysisk CCD storlek 23,5x15,7mm (ex. K10D, K100D, *ist DS, *ist DL). Mycket goda optiska egenskaper och hög mekanisk kvalité. Objektivet har en ny typ av beläggning, SP (Super Protective), på frontlinsen som är extra tåligt mot smuts och rengöring.

Levereras med:
Inbyggt motljusskydd

Glöm inte!

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.