Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

DA 18-55mm f/3,5-5,6 AL WR

Pentax DA 18-55mm f/3,5-5,6 AL WR

Artikelnummer: 310205
2 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

DA 18-55mm f/3,5-5,6 AL WR
UV-filter MC 370 slim 52mm
Polarisationsfilter cirkulärt slim 52mm
2 818 SEK
DA 18-55mm f/3,5-5,6 AL WR
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
Bakre objektivlock K
3 148 SEK
Pentax DA 18-55/3,5-5,6 AL WR
En helt ny allväderskonstruktion minimerar risken för inträngande vatten och fukt. Med detta objektiv på Pentax tillika vädertåliga kamerahus kan användaren känna sig trygg även vid fotografering i regn, imma eller på sjön. Den yttre linsen är bestruken med Pentax SP (Super Protect), en special fluorförening som appliceras via en ångdeponeringsprocess. Denna ytbehandling motstår inte bara damm, vatten och fett på ett effektivt sätt, den underlättar även borttagandet av spår efter fingeravtryck och kosmetika.

Detta standard zoomobjektiv täcker fokusavstånd från 27,5 mm vidvinkel till 84,5 mm

Telefoto (i 35 mm format). Asfäriska optiska element och glaselement med superlåg spridning säkerställer enastående bildupplösning och ljusstyrka, ända ut i kanterna, samtidigt som det på ett effektivt sätt kompenserar för olika optiska avvikelser.

Levereras med:
Motljusskydd, bakre och främre objektivlock

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.