Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

DA 40mm f/2,8 XS

Pentax DA 40mm f/2,8 XS

Artikelnummer: 1032186
3 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Pentax DA 40mm f/2,8 XS

Detta extremt kompakta objektivet är endast 9.2mm djupt med en vikt på ynka 52gram!

Fördelar:

  • Extremt kompakt
  • God ljusstyrka
  • SP-beläggning skyddar mot smuts, damm, vatten och fett.

Objektivet är designat för APS-C sensorer och motsvarar 61mm brännvidd. Ljusstyrkan på f/2,8 låter dig fotografera även när ljuset blir sämre och ger dig möjlighet till kort skärpedjup. Tack vare en SP-beläggning på främre linselementet är det lätt att hålla det rent från fett, smuts och damm.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.