Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

DA 50-200mm f/4-5,6 ED WR

Pentax DA 50-200mm f/4-5,6 ED WR

Artikelnummer: 310206
3 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

DA 50-200mm f/4-5,6 ED WR
UV-filter MC 370 slim 49mm
Polarisationsfilter cirkulärt slim 49mm
3 888 SEK
DA 50-200mm f/4-5,6 ED WR
UV-filter L395 SMC 49 mm
Polarisationsfilter cirkulärt 49mm
4 494 SEK
Pentax DA 50-200/4,0-5,6 ED WR
En helt ny allväderskonstruktion minimerar risken för inträngande vatten och fukt. Med detta objektiv på Pentax tillika vädertåliga kamerahus kan användaren känna sig trygg även vid fotografering i regn, imma eller på sjön. Den yttre linsen är bestruken med Pentax SP (Super Protect), en special fluorförening som appliceras via en ångdeponeringsprocess. Denna ytbehandling motstår inte bara damm, vatten och fett på ett effektivt sätt, den underlättar även borttagandet av spår efter fingeravtryck och kosmetika.

Detta teleobjektiv täcker fokusavstånd från 76,5 mm telefoto till 307 mm super-telefoto (i 35mm format). Glaselement med extra låg spridning säkerställer utmärkt återgivning av motivet i olika telefotosammanhang, däribland porträtt, sport/aktion och landskap, samtidigt som det på ett effektivt sätt kompenserar för kromatiska aberrationer över hela zoomomfånget.

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.