Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

DA 55mm f/1,4 SDM

Pentax DA 55mm f/1,4 SDM

Artikelnummer: 307360
8 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

DA 55mm f/1,4 SDM
UV-filter MC 370 slim 58mm
Bakre objektivlock K
9 038 SEK
Pentax DA 55/1,4 SDM
Mellanklass teleobjektiv med en brännvidd på 80 mm i 35 mm format. Detta tillsammans med en maximal bländare på F1,4 gör objektivet idealiskt för porträttapplikationer. Den avancerade SDM-mekanismen med en supersonicmotor i objektivet säkerställer extra tyst autofokus, samtidigt som det blir synnerligen kompakt dess stora bländare till trots.

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.
För att hitta tillbehöret du behöver, gå in under fliken Tillbehör.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.