Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

HD D FA 150-450mm f/4,5-5,6 ED DC AW

Pentax HD D FA 150-450mm f/4,5-5,6 ED DC AW

Artikelnummer: 1017492
24 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
HD Pentax D FA 150-450/4,5-5,6 ED DC AW
Pentax har nu skapat en supertelezoom som passar bra till dig som fotograferar natur. Objektivet har Pentax K-fattning som gör att den passar med Pentax systemkameror. Linselementen har en avancerad antireflexbehandling för att ge maximal ljustransmission. Objektivet är vädertätat (AW), den inbyggda autofokusmotorn är snabb och tyst. Objektivet är försett med "Quick-Shift-Focus"-systemet.

Vädertätning
Objektivet har försetts med en väldigt bra vädertätning. 21 tätningsringar gör att du har en optik som står emot det mesta. Tillsammans med någon av Pentax vädertätade systemkameror har du en kombination som är perfekt för natur- och utomhusfotografering

Quick-Shift-Focus-systemet
Objektivet är försett med Quick-Shift-Focus-systemet, vilket gör att du snabbt kan växla mellan de tre lägena QFS/A, QFS/M och MF, utan att släppa blicken från motivet.
  • QFS/A är ett läge som prioriterar autofokus men låter användaren finjustera skärpan efter att autofokuseringen är klar

  • QFS/M är också autofokus men låter användaren när som helst påverka skärpeinställningen manuellt

  • MF är skärpeinställningen helt manuell

Coating och antireflexbehandling
Antireflexbehandlingen av linserna gör att objektivet släpper igenom maximalt med ljus. Frontlinsen har Pentax SP-skydd (Super protect). Det innebär att linsen är lättavtorkad och gör att smuts har svårt att få fäste på ytan. Objektivet har 86 mm filtergänga.

Levereras med
  • Linslock O-LC86
  • Bakre objektivslock Cap B
  • Motljusskydd PH-RBM86
  • Stativfäste O-TM80
  • Objektivsväska HS120-270

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.