Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

HD D FA 24-70mm f/2,8ED SDM WR

Pentax HD D FA 24-70mm f/2,8ED SDM WR

Artikelnummer: 1025923
13 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Pålitlig och månsidig standardzoom
Denna standardzoom har en mångsidig brännvidd och är utformad för fullformatssensorer men passar även på kameror med APS-C-sensor och ger då en brännvidd på 37-107 mm. Med en ljusstark bländaren på f/2,8 och rundad bländaröppning får du snygga bilder även i sämre ljusförhållanden och objektivet levererar en jämn och vacker bokeh med minimerade ljusstrimmor. Objektivet är vädertåligt vilket gör att du med en väderbeständig kamera kan använda det i både regn och dimma och det klarar vattenstänkt och fukt.

Den inbyggda Supersonic Direct-drive motorn ger en tyst och snabb autofokus och Quick-Shift Focus-systemet gör att du snabbt kan växla mellan autofokus och manuell fokus genom att hålla ner utlösaren halvvägs och vrida fokusringen efter att motivet är fokuserat med kamerans autofokussystem.

Objektivet är utrustat med en en avancerad, flerskiktig High Definition Coating som ger bättre ljusgenomsläpp och mindre reflektioner samt kontrastrika bilder fria från flare och ghosting, även vid svåra ljusförhållanden som exempelvis motljus. SP (Super Protect) Coating på det främre elementet gör även linsen vatten- och smutsavvisande.

Fördelar

  • Fungerar med både fullformat och ASP-C
  • Vädertätad konstruktion
  • Snabb och tyst autofokus
  • Hög ljusstyrka med imponerande bokeh-effekt
  • Minskad kromatisk aberration och förvrängning tack vare ED glaselement och asfäriska optiska element

Levereras med:

  • Motljusskydd
  • Främre och bakre objekitvlock
  • Väska

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.