Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

HD D FA 28-105mm f/3,5-5,6 ED DC WR

Pentax HD D FA 28-105mm f/3,5-5,6 ED DC WR

Artikelnummer: 1025505
6 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

HD D FA 28-105mm f/3,5-5,6 ED DC WR
UV-filter MC 370 slim 62mm
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
7 998 SEK
HD D FA 28-105mm f/3,5-5,6 ED DC WR
Polarisationsfilter cirkulärt 62mm
UV-filter Pro Nano HUC 62 mm
8 539 SEK

Mångsidig och kompakt normalzoom
Denna normalzoom från Pentax är anpassad för fullformat men fungerar även med APS-C-kameror och ger då en brännvidd på 43-161 mm. Pentax D-FA 28-105/3,5-5,6 ED HD DC WR  är ett mångsidigt objektiv som är vädertätat med specialtätningar och packningar i hela objektivet vilket skyddar mot inträngning av regn, sand och snö. Av objektivets 15 linselement i 11 grupper har linsen två  asfäriska optiska element, ett ED element, och ett anomalous-dispersion element vilket gör att du får kontrastrika, högupplösta bilder med minskad kromatisk aberration och förvrängning. Den runda bländaren gör att du får en snygg bokeh-effekt samtidigt som ljuseffekter från punktljuskällor minimeras.

En inbyggd likströmsmotor ger snabb, smidig och tyst autofokus och Quick-Shift Focus-systemet gör att du snabbt kan växla mellan autofokus och manuell fokus genom att hålla ner utlösaren halvvägs och vrida fokusringen efter att motivet är fokuserat med kamerans autofokussystem.

Objektivet är utrustat med en en avancerad, flerskiktig High Definition Coating som ger bättre ljusgenomsläpp och mindre reflektioner samt kontrastrika bilder fria från flare och ghosting, även vid svåra ljusförhållanden som exempelvis motljus. SP (Super Protect) Coating på det främre elementet gör även linsen vatten- och smutsavvisande.

Fördelar:

  • Kompakt och lätt
  • Fungerar med både fullformat och ASP-C
  • Vädertätad konstruktion
  • Snabb och tyst autofokus
  • Minskad kromatisk aberration och förvrängning tack vare ED glaselement och asfäriska optiska element

Levereras med:
Främre och bakre objektivlock

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.