Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

HD D-FA 645 90mm f/2,8 Macro ED AW SR

Pentax HD D-FA 645 90mm f/2,8 Macro ED AW SR

Artikelnummer: 1000240
49 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

HD D-FA 645 90mm f/2,8 Macro ED AW SR
UV-filter MC 370 slim 67mm
väska putspåse i microfibermaterial
50 308 SEK
HD D-FA 645 90mm f/2,8 Macro ED AW SR
Polarisationsfilter cirkulärt digital 67mm
Rengörings kit för optik
50 738 SEK

Ett makro- och porträttobjektiv till Pentax professionella SLR mellanformatskamera, 645D.

Pentax nyutvecklade antireflexbehandling, Pentax-original HD coating och inbyggd bildstabilisering.

På en PENTAX 645D digital mellanformatskamera motsvarar brännvidden 71mm I 35mm formatet (65mm på en 645 analog kamera). Med två ED (extra-low dispersion) linselement och en asfäriskt lins, uppnås hög upplösning over hela bilden och kromatisk aberration minimeras.

Med stor bländaröppning ger optiken en vacker bokeh (snygg sammetslen oskärpa) som är idealiskt för porträttfotografering. Nedbländat blir objektivet knivskarpt och lämpar sig för detaljrikt documentation. Makroläget tillåter en förstoring på 0.5 gånger.

Objektivet har Pentax nyutvecklade HD coating. Jämfört med konventionell multicoating ger denna bättre ljustransmission och mindra reflexer.

Detta är det första objektivet med Pentax SR bildstabilisering i objektivet. Konstruktionen kompenserar för upp till 3,5 slutartids-steg.

Objektivet ingår i AW-serien vilket innebär att det är väderskyddat och dammtätt. Detta med hjälp av 11 tätringar i objektivet. Tillsammans med den väderskyddade 645D ger det en utrustning som klarar outdoor-fotografering utan problem.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.