Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kikare AD 8x36 WP

Pentax Kikare AD 8x36 WP

Artikelnummer: 1018423
2 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Pentax AD X36 WP
Denna kikare har FMC-behandling på alla linser och faskorrigerande BAK4-prisma med förbättrad ljustransmissionsbeläggning för att du ska få kristallklar sikt med suverän kontrast. Pentax AD X36 WP är utrsutad med innerfokusering, är vatten- och dammtät, kvävgasfylld, har en gummerad konstruktion, stort fokushjul och Twist-up ögonmusslor för bekväm hantering och lätt fokusering.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.