Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kikare AD 9x28 WP

Pentax Kikare AD 9x28 WP

Artikelnummer: 1025998
2 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Kompakt och högpresterande kikare
Tack vare fullt antireflexbelagda linser, faskorrigerad optik och BAK4 prismor erbjuder Pentax 9x28 AD WP en förbättrad ljustransmission med kristallklar bild och suverän kontrast. Kikaren har även innerfokusering samt är vattentät och kvävegasfylld. Det stora fokushjulet och Twist-up ögonmusslor ger en bekväm och lätt hantering.

Egenskaper

  • FMC-antireflexbehandling
  • Högre ljustransmission
  • Vattentät och gasfylld (JIS Class 6)
  • Super Reflective Prisma-beläggning, inklusive faskorrigeringsbeläggning
  • Gummibeklädd konstruktion för säkert grepp
  • Innerfokusering
  • Twist-up ögonmusslor

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.