Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Undervattenshus O-WP3 för Optio S40/S30

Pentax Undervattenshus O-WP3 för Optio S40/S30

Artikelnummer: 514303
2 195 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Nu kan du ta fantastiska bilder med din Optio S40/S30 även under vattenytan. Att du kan ta med din kamera ner till ett djup på 40 meter gör att du varken missar en fisk, manet, sten, korall eller barnen som leker i vattenbrynet.

Passar till Optio S40/S30.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.