Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Skärmskydd Osmo Pocket

PGYTECH Skärmskydd Osmo Pocket

Artikelnummer: 1044040
69 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Skärmskydd till DJI Osmo Pocket

Skydda den ömtåliga skärmen på DJI Osmo Pocket mot repor och skav genom att montera på ett skärmskydd. Skärmskyddet är enkelt att montera och förpackningen innhåller två stycken skärmskydd, perfekt att ha ett i reserv ifall olyckan skulle vara framme. 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.