Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

23/5,6 Alpa HR

Phase One 23/5,6 Alpa HR

Artikelnummer: 1024527
89 875 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej längre köpbar
Ej längre köpbar

Kompakt, fast 23 mm-objektiv till Alpa

Detta fasta Rodenstock-objektiv på 23 mm har en kraftfull optik som låter dig fota i hög upplösning och utmärkt kontrast, även vid mycket vida vinklar. Dess kompakta konstruktion och användbara bländaromfång gör det till ett mycket mångsidigt och användbart vidvinkelobjektiv. Objektivet är anpassat till det högpresterande Alpa-systemet, och levererar bilder av mycket hög kvalitet.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.