AF 120mm f/4,0 LS Macro Schneider Kreuznach

Phase One AF 120mm f/4,0 LS Macro Schneider Kreuznach

Artikelnummer: 1020245
68 625 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

AF 120mm f/4,0 LS Macro Schneider Kreuznach
Rengöringskit Lens cleaning kit
Linsrengöring Wet & Dry 10-pack
69 103 SEK

Macrooptik från Schneider med inbyggd centralslutare, denna optiken tillhör den nya serien "blue ring" som är utvecklad för att klara av 100MP-sensorer. Optiken har bra närgräns med möjlighet att fokusera ända ned till 1:1. Objektivet är optimalt för produktbilder, macro, porträtt och mycket mer.

Fördelar

  • 1:1 Macro
  • Närgräns på 37 cm
  • Blixtsync upp till 1/1600s
  • Blue Ring

[TEXT1022254623]

Levereras med

  • Objektiv
  • Motljusskydd i metall

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.