Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Capture One Pro 20

Phase One Capture One Pro 20 till Fujifilm

Artikelnummer: 1042393
  • Blixtsnabb tethering perfekt för dig som fotograferar via datorn
  • Realistiska färger och hög detaljåtergivning
  • Anpassningsbar layout och verktyg
990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Phase One Capture One 20 till Fujifilm

Phase One Capture One 20 programvara för redigering och framförallt tethering. Fotografera snabbt och enkelt direkt in i datorn genom tethering och redigera filerna direkt, allt i samma program för ett smidigt och enkelt arbetsflöde. Läs mer om Capture One 20 här.

Fördelar

  • Professionell programvara
  • Blixtsnabb tethering


Levereras med

  • Phase One Capture One Pro 20 till Fujifilm

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.