Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Capture One Styles - Seasonal (SN), 1 användare

Phase One Capture One Styles - Seasonal (SN), 1 användare

Artikelnummer: 1035090
870 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Styles för Capture One

Med Styles för Capture One får du ett paket med 18 stycken stilar designade att förbättra kurvor, mättnad, och tonjusteringar utan att påverka nyckelparametrar som exponering, vitbalans eller nivåer. Styles gör det lättare för dig att nå ditt önskade resultat snabbare och mer konsekvent över stora mängder filer

Cinematic Styles

Cinematic Styles erbjuder färggradering och justeringar inspirerade av magin på bioduken. För att skapa olika stilar har kontrastkurvor och brus lagts till, men varje Style kan justeras efter dina önskemål.

B&W Styles

Tidlösheten hos monokrom bild gör Black & White Styles till en favorit, oavsett format. Du erbjuds en unik mix av ljus och varierande kontrast för att skapa den perfekta grunden för  monokromatiska bilder

Matte Styles

Den nutida stilen med matt kontrast och dämpade färger passar utmärkt för bröllop, dokumentär och resefotografer. Använd Matte Style för att snabba upp ditt arbetsflöde samtidigt som du lägger in din personliga prägel med egna justeringar

Sesonal Styles

De unika färgerna och det unika ljuset som uppstår vid början av varje säsong finns representerade i Sesonal Styles. Ändra från dom krispiga men nedtonade färgerna av vinter till de mättade och kraftfulla tonerna på sommaren, så du kan hitta rätt känsla i dina bilder.

Essentials Styles

Svårt att bestämma dig? Essentials Styles innehåller en variation av notgrant utvalda Styles från varje paket. Med totalt 16 stycken finns det goda chanser att höja din kreativitet.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.