Digitalbakstycke IQ3 100MP Achromatic för Phase

Phase One Digitalbakstycke IQ3 100MP Achromatic för Phase

Artikelnummer: 1034242
387 375 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Digitalbakstycke IQ3 100MP Achromatic för Phase One XF

Ett achromatiskt bakstycke saknar helt färgfilter och är intressant för många landskap, porträtt, arkitekt och fine art fotografer. Fördelen blir högre noggrannhet i exponeringen då varje pixel enbart behöver registrera infallande ljusmängd, utan att ta hänsyn till något färgfilter.

Fördelar:

  • Achromatiskt 100Mp
  • Inget IR filter
  • Samma fysiska egenskaper som IQ3 100MP

Achromatiskt 100Mp

Då ljuset inte behöver passera igenom ett färgfilter kan varje pixel i det achromatiska bakstycket registrera maximal mängd ljus och ger extra hög noggrannhet i exponeringen.

Inget IR filter

Avsaknaden av IR filter låter bakstycket registrera ljus utanför det synliga spektrumet, vilket ger möjlighet nya fotograferingsmöjligheter. För blockering av IR/UV ljus rekommenderas ett IR/UV Cut filter som monteras framför optiken. 

Samma fysiska egenskaper som IQ3 100mp

De fysiska egenskaperna och funktionerna är detsamma som i digitalbakstycket IQ3 100mp till Phase one XF. Du behåller elektronisk slutare, live view, lång exponering upp till 60 minuter, WIFI och full XF kompatibilitet.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.