Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

HAP-2 uppgradering

Phase One HAP-2 uppgradering

Artikelnummer: 1035905
9 875 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Honeybee Autofocus Platform Upgrade 2.0

HAP-2 är en fysisk uppgradering för autofokus-sensorn i Phase One XF-kameror, både med och utan HAP-1 sedan tidigare. HAP-2 erbjuder bättre funktionalitet i svagt ljus och situationer med låg kontrast.

HAP-2 är en valfri uppgradering till alla Phase One XF kameror men då det är en fysisk uppgradering måste kameran skickas till en serviceverkstad. Om du har köpt en ny Phase One XF efter 1 augusti 2017 som inte redan har HAP-2 så är uppgraderingen kostnadsfri. Du kan kontrollera om du har HAP-2 via "XF About" i menyn.

Kontakta oss på info@scandinavianphoto.se för hjälp med uppgraderingen.

Här hittar du mer information gällande HAP-2 (engelska)

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.