Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Synkkabel kort för H5 / H10 / H20 / H25

Phase One Synkkabel kort för H5 / H10 / H20 / H25

Artikelnummer: 314786
225 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Kort synkkabel till Hasseblad V

Kort synkkabel i spiralmodell från Phase One. För användning mellan din Phase One H5/H10/H20/H25 och din kameras eller objektivs PC-synkterminal. Den ger dig möjlighet att fjärrutlösa kameran direkt från datorn.

Passar följande kameramodeller från Hasselblad:

  • Hasselblad V

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.