Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Objektiv 28-70/3,4-4,8 MC

Phenix Objektiv 28-70/3,4-4,8 MC

Artikelnummer: 313236
890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Objektiv 28-70/3,4-4,8 MC
UV-filter MC 370 slim 52mm
Putsduk micro fiberduk
1 158 SEK
Phenix 28-70/3,4-4,8 MC
Mycket skarp och gedigen macrozoom, med mycket bra upplösning och färgteckning. Macro 28-70 har ett mycket användbart zoomomfång och bra ljusstyrka. Macro-funktionen är perfekt för dig som vill komma riktigt nära för att fotografera blommor, insekter, små detaljer i motivet med mera.

Den breda, gummerade, fokuseringsringen ger ett garanterat bra grepp, vilket gör fokuseringen enkel och exakt. Fokuseringskalan är tydligt graderad både i meter och i fot.

Objektivet består av 9st. MC-glaslinser (flerskikts antireflexbehandlade) i 8 grupper. Antireflexbehandlingen (MC) reducerar ströljus, höjer skärpa och kontrast, ger bättre färgteckning samt höjer ljustransmissionen.

Objektivet har Pentax-K bajonettfattning.

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.
För att hitta tillbehöret du behöver, gå in under fliken Tillbehör.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.