Scandinavian Photo använder cookies, genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Till kassan
Fyndhörna

PHOTOBLOGGEN - en blogg om foto och bild

Här tar du del av produkttester, får produkt- och fototips, samt mycket inspiration! Vill du lära dig mer om din kamera och olika tillbehör? Då hittar du mycket här. Har du några frågor eller förslag på produkter du vill se i produkttesterna, får du gärna mejla oss: photobloggen@scandinavianphoto.se.

Bokrea hos Scandinavian Photo 2017

Årets bokrea är här! Just nu kan du fynda bland över 30 titlar med allt ifrån tekniska läroböcker till snygga coffee table-böcker fyllda med inspiration. Med priser från endast 49 kronor så kommer du garanterat kunna göra både ett och två fynd. Bokrean pågår tom 26/3.

Bokrea 2017

På årets bokrea finns det något för alla. Oavsett om du vill lära dig mer om ljussättning, utveckla dina kunskaper inom landskapsfotografering eller bläddra runt bland flera sidor med fantastiska bilder fyllda av inspiration så finns det en bok för dig. Vi har plockat ut några av våra favorittitlar som vi tänkte dela med oss av.

Fotomagi - Fotografernas bästa bilder och hur de kom till, 99 kr - Inspirerande fotobok som ingår i Paginas populära serie med coffe table-böcker. Denna bok är fylld av inspirerande bilder och konkreta tips på hur du kan tänka när du själv är ute och fotograferar.

Studioljus - Tekniker för ljussättning, 49 kr - I denna bok får du ta del av den amerikanske fotografen och journalisten Christopher Greys tips och förslag på övningar för att bemästra ljussättningen i dina bilder. Boken är indelad i två delar där den första innehåller grundläggande information om studiofotografering och ljussättning. Den andra delen går in mer på djupet och ger tips på hur du i praktiken använder dig av olika tekniker för ljussättning.

Konsten att fotografera ditt barn, 79 kr – Detta är boken för dig som redan har börjat eller som vill fotografera ditt barn. Boken innehåller en bra blandning av fototips och förslag på roliga aktiviteter du kan göra med ditt barn. Pedagogen och fotografen Eva Sjöberg går noggrant igenom alltifrån säkerhet vid fotografering till ljussättning för bästa resultatet i dina bilder.

Bättre bilder - Natur & Landskap, 49 kr - Bättre Bilder är en del i en serie av handböcker för alla fotografer, nybörjade som proffs. I denna bok delar fotografen och naturskribenten Martin Borg med sig av sina upplevelser.  Boken innehåller totalt 71 tips och idéer för dig som vill utvecklas som naturfotograf.

Produktfoto – Skapa proffsiga studiobilder med enkla medel, 99 kr - En optimal handbok för dig som vill skapa proffsiga studiobilder med enkla medel. Boken innehåller mycket bilder och handfasta tips, perfekt för dig som vill ta bättre studiobilder helt enkelt!

I huvudet på fotografen Serkan Günes – Guide till landskapsfotografi, 129 kr - I denna bok får du följa Serkan Günes, prisad landskapsfotograf och föreläsare. Denna bok är en kombination av en fotobok fylld av vackra bilder, ett porträtt av en prisad fotograf och en guide till landskapsfotografering. En perfekt bok att ha liggandes framme helt enkelt!Produkttips


Vi reserverar oss för eventuella fel i texter och på bilder samt slutförsäljning och orimliga prisfel.
Sitemap (xml)