Scandinavian Photo använder cookies, genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Till kassan
Fri frakt över 1000 kr

PHOTOBLOGGEN - en blogg om foto och bild

Här tar du del av produkttester, får produkt- och fototips, samt mycket inspiration! Vill du lära dig mer om din kamera och olika tillbehör? Då hittar du mycket här. Har du några frågor eller förslag på produkter du vill se i produkttesterna, får du gärna mejla oss: photobloggen@scandinavianphoto.se.

Premiär för webb-tv-serien Golden hour

Den 28 februari släpptes det första avsnittet av nya webb-tv-serien Golden Hour som Scandinavian Photo och Focus Nordic är stolta huvudsponsorer av. Golden Hour är en svensk webb-tv-serie skapad av fotograferna och kreatörerna Elin Kero och Emelie Ohlsson.

Elin Kero och Emelie Ohlsson är båda välkända fotografer och influencers med välbesökta bloggar inom fotogenren. Elin driver sedan 2008 Sveriges största fotoblogg, och älskar att fotografera dramatiska landskap, självporträtt och stilleben och skapar sina bilder med stor noggrannhet. Många känner igen Elin via hennes alias Nevnarien och hennes passion för rollspel och sagor. Emelie Ohlsson är sedan många år tillbaka en välkänd bröllops- och gravidfotograf. Emelie bedriver även en stor utbildningsverksamhet där hon under åren utbildat över 5000 fotografer. Emelies Instagramkonto LovebyEmelie är fyllt med vackra gravidbilder, tyllkjolar och ett fantastiskt motljus.

Golden Hour är en lättsam, informativ och inspirerande serie som berör många olika genrer. I säsong 1 får vi följa Elin och Emelie på deras resa till Aruba. I serien blandas produkttester och recensioner med smarta fototips och utdrag från några av de fotograferingar som tjejerna genomför under sin resa. Golden Hour är skapat för den moderna fotografen som uppskattar det kreativa och konstnärliga mer än att grotta in sig i tekniska specifikationer. Serien består av fyra avsnitt som släpps ett i taget varje tisdag från och med 28/2. Avsnitt två släpps 7/3, avsnitt tre 14/3 och fjärde och sista avsnittet släpps 21/3.

Elin Kero och Emelie Ohlsson

Samarbete med Scandinavian Photo och Focus Nordic

Webb-tv-serien är sponsrad av Scandinavian Photo och Focus Nordic. Golden Hour är ensam i sitt slag på det sätt att produkter testas och recenseras på ett väldigt personligt och uppriktigt sätt. Serien innehåller en bra blandning av produkttester, fototips och inspirerande snapshots från Aruba.

För oss på Scandinavian Photo är det extra roligt att gå in ett samarbete med två så duktiga och starka förebilder inom fotografering som Elin Kero och Emelie Ohlsson. Som Skandinaviens största enskilda återförsäljare av foto- och videorelaterade produkter är det viktigt att synas i rätt sammanhang och med yrkesutövare som ligger i framkant inom sina respektive områden. Därför känner vi att denna matchning ligger helt rätt i tiden för både oss och Elin och Emelie.

– Som många andra fotografer så har även jag ett förflutet som anställd på Scandinavian Photo, så det känns verkligen fantastiskt kul att göra detta samarbete med dem i dag, säger Elin Kero.

 

Se avsnitt 1 härBilder & Inspiration,


Vi reserverar oss för eventuella fel i texter och på bilder samt slutförsäljning och orimliga prisfel.
Sitemap (xml)