Scandinavian Photo använder cookies, genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Till kassan
Nyöppning Mölndal

PHOTOBLOGGEN - en blogg om foto och bild

Här tar du del av produkttester, får produkt- och fototips, samt mycket inspiration! Vill du lära dig mer om din kamera och olika tillbehör? Då hittar du mycket här. Har du några frågor eller förslag på produkter du vill se i produkttesterna, får du gärna mejla oss: photobloggen@scandinavianphoto.se.

Veckans bilder

Nästan varje vecka skickas det in bilder som ni våra kunder, skickat in till Photobloggen. Alla sorters bilder är välkomna oavsett om du är en glad amatör eller om du är fullblodsproffs, om du fotograferar natur, sport eller någonting helt annat.
Var med och inspirera andra du med! Skicka in dina bästa bilder och skriv gärna en lite historia om bilden eller berätta vad du använt för utrustning och inställningar så kanske just dina bilder blir publicerade i bloggen.

Niklas Nikitin

Bilden är tagen i Wester Ross på Skottland hösten 2016 under en fotoworkshop. Det var en ravin med spännande träd som jag önskade att fånga i ett intimt landskapsbild. Utrustningen var Canon 5DsR med ett Canon 24-70/4L IS objektiv, GP-E2 GPS, RRS BH-55 kulled samt RRS TVC-34L stativ. För att få skärpa i hela bilden består den av fyra bilder som är fokusstackade med programmet Helicon Focus, annars är all övrig bildbehandling gjord i Photoshop.

Canon 5DsR
24-70/4L IS
GPS GP-E2
RRS BH-55 + RRS TVC34L

Arne Salomonsson

Var nere vid Klippan och RödaSten för någon vecka sedan.
Utrustning I ett par bilder använde jag en ficklampa för att ”glätta” upp förgrund/sten.

Nikon D810
24-70/2,8
Manfrottostativ
ISO 100
f/11
30"Bilder & Inspiration


Vi reserverar oss för eventuella fel i texter och på bilder samt slutförsäljning och orimliga prisfel.
Sitemap (xml)