Scandinavian Photo använder cookies, genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Till kassan
Nyöppning Mölndal

PHOTOBLOGGEN - en blogg om foto och bild

Här tar du del av produkttester, får produkt- och fototips, samt mycket inspiration! Vill du lära dig mer om din kamera och olika tillbehör? Då hittar du mycket här. Har du några frågor eller förslag på produkter du vill se i produkttesterna, får du gärna mejla oss: photobloggen@scandinavianphoto.se.

Veckans bilder v 5

Nästan varje vecka skickas det in bilder som ni våra kunder, skickat in till Photobloggen. Alla sorters bilder är välkomna oavsett om du är en glad amatör eller om du är fullblodsproffs, om du fotograferar natur, sport eller någonting helt annat.

Jan Gyllensten

Att fotografera djur och fåglar kan ha sina sidor. Vissa är skygga och svåra att hitta, andra är blixtsnabba och svåra att hinna med, samt att också få skarpa. Hornugglan på bilden får nog räknas till den första kategorin, i alla fall när den sitter och sover på dagen

Efter att ha hittat den och tagit några bilder på den sovande ugglan, var det bara att vänta på att den skulle behaga vakna och slå upp ögonen. Efter en timme gäspade (eller skrattade?) den åt mig och fortsatte att sova. Men efter drygt två timmars väntan i blåsten, så vaknade den och slog upp ögonen. Skrattar bäst som skrattar sist!


Sanna Emanuelsson

Hej! Jag jobbar som fotograf på en tidning I mitt jobb träffar jag massvis med kändisar och ibland kungligheter. Inget, inget av de mötena slår det jag hade förra helgen. När jag är ledig så är jag alltid ute i naturen och fotograferar. Naturen är min stora passion.
Körde som vanligt på en skogsväg för att leta motiv. Det var innan solen gick upp. Dimstråken låg lite överallt. Slängde en blick på min vänstra sida ut över ett gärde. Tyckte att rådjuret jag såg betedde sig märkligt.
Jag hasta upp kameran (Nikon D4s och Nikon optik 80-400) Det var en varg!
Här kommer 2 bilder. Jag fick äran att umgås ca 20 min med den vilda vargen. Jag bor i Värmland så att få träffa vårat landskapsdjur en dimmig morgon är det bästa som hänt mig. Har jobbat som fotograf ca 22 år nu.


Var med och inspirera andra du med! Skicka in dina bästa bilder till photobloggen@scandinavianphoto.se och skriv gärna en lite historia om bilden eller berätta vad du använt för utrustning och inställningar så kanske just dina bilder blir publicerade i bloggen.Bilder & Inspiration,


Vi reserverar oss för eventuella fel i texter och på bilder samt slutförsäljning och orimliga prisfel.
Sitemap (xml)