Scandinavian Photo använder cookies, genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Till kassan
Nyöppning Mölndal

PHOTOBLOGGEN - en blogg om foto och bild

Här tar du del av produkttester, får produkt- och fototips, samt mycket inspiration! Vill du lära dig mer om din kamera och olika tillbehör? Då hittar du mycket här. Har du några frågor eller förslag på produkter du vill se i produkttesterna, får du gärna mejla oss: photobloggen@scandinavianphoto.se.

Stockholm: Ny utställning med Tove Risberg

Från och med den 1 mars hänger det en ny utställning signerad Tove Risberg i vårt galleri i vår butik på Vasagatan 14. Efter nästan 30 år som yrkesfotograf visar Tove nu några av sina bilder och sin bredd som fotograf när landskap blandas med Lifestyle och kändisporträtt. Utställningen hänger till och med den 31 mars.

Tove Risberg tog sina första bilder när hon som 14-åring lånade pappas gamla kamera och försökte framkalla svartvita bilder från färgnegativen. Motiven var hästarna i stallet och bilderna framkallades på högstadieskolans fotolabb. Tove blev senare en av de första kvinnorna som arbetade professionellt med reklam- och modefotografering i Sverige och har arbetat för en rad olika uppdragsgivare som H&M, Lindex, Stadium och Nike.  På sina resor, världen runt, har kameran fått arbeta även då hon haft annat uppdrag och resten av teamet tagit paus. Det har därför även blivit bilder på frökapslar, blommor, landskap och rostiga rör i en vacker mix med de konstnärliga modebilderna.

Är du intresserad att köpa Tove Risbergs fantastiska bilder som poster eller signerad fotokonst i limiterad upplaga så kan du göra det via SPART, vår sajt för posters och signerad fotokonst. Pris från 299 kronor för poster i storlek 50x70.

Välkommen!
Vi reserverar oss för eventuella fel i texter och på bilder samt slutförsäljning och orimliga prisfel.
Sitemap (xml)