Scandinavian Photo använder cookies, genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Till kassan
Nyöppning Mölndal

PHOTOBLOGGEN - en blogg om foto och bild

Här tar du del av produkttester, får produkt- och fototips, samt mycket inspiration! Vill du lära dig mer om din kamera och olika tillbehör? Då hittar du mycket här. Har du några frågor eller förslag på produkter du vill se i produkttesterna, får du gärna mejla oss: photobloggen@scandinavianphoto.se.

Upplev höjdpunkterna i den professionella bildhanteringsvärlden under Sony Alpha Days!

Mellan den 20-24 mars åker Sony på turné i våra butiker i Sverige när det är dags för årets upplaga av Sony Alpha Days. Under veckan kan du i våra butiker i Malmö, Mölndal och Stockholm träffa produktspecialister och ambassadörer, få massor av inspiration samtidigt som du kan ta del av riktigt bra erbjudanden på utvalda Sonyprodukter. I varje stad kommer du förutom att kolla närmare på Sonys olika produkter även ha möjlighet att delta i en workshop i studiofotografering samt inspireras på en kvällsföreläsning med Sonyambassadören Jesper Grønnemark. Välkommen!

Malmö

Tid: Tisdag 20/3 kl. 09:00-18:00
Plats: Östra Förstadsgatan 44, Malmö

Mölndal

Tid: Onsdag 21/3 kl. 09:00-18:00
Plats: Södra Ågatan 18A, Mölndal

Stockholm

Tid: Lördag 24/3 kl. 10:00-18:00
Plats: Vasagatan 14, Stockholm

Workshop studiofotografering

11:00-13:00 (samtliga städer)
Under denna workshop kommer du kunna testa Sonys flaggskeppsmodeller A9, A7 III och A7R III i en professionell studiofotograferingsmiljö med modell. Workshopen fokuserar på autofokusprestanda och seriebildtagning i snabba situationer, egenskaper som kamerorna i Alpha-serien är välkända och väldigt uppskattade för i fotovärlden! Efter att fotograferingsdelen i workshopen är klar kommer bilderna från workshopen analyseras och utvärderas gemensamt. Du behöver inte ha med dig egen utrustning till workshopen utan får låna det som behövs från Sony. Workshopen är kostnadsfri men anmälan krävs då det finns ett begränsat antal platser. Läs mer och anmäl dig via länkarna nedan!

Anmäl dig till workshopen i Malmö den 20/3 här!

Anmäl dig till workshopen i Mölndal den 21/3 här!

Anmäl dig till workshopen i Stockholm den 24/3 här!

Föreläsning Jesper Grønnemark

17:00-18:00 Malmö, Mölndal
15:00-16:00 Stockholm

Låt dig hänföras och inspireras av proffsfotografen och Sonyambassadören Jesper Grønnemark! Jesper som har utbildat sig inom reklamfotografering i Danmark har under de senaste sex åren arbetat som sportfotograf och rest världen runt för att fotografera världselitatleter för klienter som exempelvis Red Bull, Reebok, Cannondale, CeramicSpeed med flera. Jesper arbetar just nu med sitt fotoprojekt "4 Elements" som är en bildserie inspirerad av det forntida Grekland bestående av foton på atleter med fokus på något av de fyra elementen; jord, vatten, luft och eld. Föreläsningen är kostnadsfri men anmälan krävs då det finns ett begränsat antal platser. Läs mer och anmäl dig via länkarna nedan!

Anmäl dig till föreläsningen i Malmö den 20/3 här!

Anmäl dig till föreläsningen i Mölndal den 21/3 här!

Anmäl dig till föreläsningen i Stockholm den 24/3 här!
Vi reserverar oss för eventuella fel i texter och på bilder samt slutförsäljning och orimliga prisfel.
Sitemap (xml)