Scandinavian Photo använder cookies, genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Till kassan
Nyöppning Mölndal

PHOTOBLOGGEN - en blogg om foto och bild

Här tar du del av produkttester, får produkt- och fototips, samt mycket inspiration! Vill du lära dig mer om din kamera och olika tillbehör? Då hittar du mycket här. Har du några frågor eller förslag på produkter du vill se i produkttesterna, får du gärna mejla oss: photobloggen@scandinavianphoto.se.

Stockholm: Ny utställning och vernissage med Lisa Agurén

Från och med fredagen den 13 april kan du se en ny utställning med bilder av Lisa Agurén och poesi skriven av Josefine Otterdahl i galleriet i vår butik på Vasagatan 14 i Stockholm. En utställning med foton och poesi om drömmar, längtan, svärta och ljus. Utställningen hänger till och med den 10 maj. Den 13/4 klockan 17-19 arrangeras vernissage för utställningen då Lisa finns på plats i galleriet på Vasagatan 14. Utställningen är producerad av Scandinavian Photo Print.

Utställningen består av foton av Lisa Agurén och poesi av Josefine Otterdahl. Lisa säger att så länge hon kan minnas har längtan varit hennes trognaste följeslagare. En stark och ordlös längtan. Att skapa är hennes sätt att utforska vilka vägar den längtan tar. När ljus och skugga möts kan ett magiskt tidlöst lugn anas, där vilar livets kärna. I sina foton söker hon efter just det. Ljus och skugga, skönheten i skarvarna. Josefine beskriver sin poesi som ord som skyddar, avslöjar, väcker och tröstar. Rop och förnimmelser, rädslor och hopp.

Utställningen är producerad av Scandinavian Photo print som vid framtagningen av denna utställning aktivt samarbetat med Lisa för att ge en visuellt tilltalande slutpresentation som representerar hennes uttrycksform och eftersträvade känsla för sina verk. En stor tyngdpunkt har lagt på valet av media för att ge en lugn, harmonisk och känslomässiga återgivning av hennes bilder utan att ge avkall på eftersträvade kvalitetsmässiga krav på färgåtergivning och arkivbeständighet för köparen av hennes tillhandahållna verk som finns för försäljning. I utställningen finns två pappersmedia av högsta Fine Art kvalitet representerade (HahneMuhle Photo Rag Ultra Smooth och HahneMuhle German Etching) som i samråd har valts och som framhäver och förmedlar verkens olika karaktärer på det mest tilltalande viset. Läs mer om vår printavdelning här!

Mellan klockan 17-19 fredagen den 13/4 arrangeras vernissage där kreatören Lisa Agurén finns på plats i butikens galleri för dig som vill prata med kreatören bakom utställningen eller beställa någon av Lisas fina Fine Art limited Edition-printar.

Vernissage

Tid: Fredagen den 13 april kl. 17:00-19:00
Plats: Vasagatan 14, Stockholm

Vi bjuder på enklare tilltugg under vernissagen.

Varmt välkommen!

 

 
Vi reserverar oss för eventuella fel i texter och på bilder samt slutförsäljning och orimliga prisfel.
Sitemap (xml)