Scandinavian Photo använder cookies, genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Till kassan
Nyöppning Mölndal

PHOTOBLOGGEN - en blogg om foto och bild

Här tar du del av produkttester, får produkt- och fototips, samt mycket inspiration! Vill du lära dig mer om din kamera och olika tillbehör? Då hittar du mycket här. Har du några frågor eller förslag på produkter du vill se i produkttesterna, får du gärna mejla oss: photobloggen@scandinavianphoto.se.

Veckans bilder v 16

Nästan varje vecka skickas det in bilder som ni våra kunder, skickat in till Photobloggen. Alla sorters bilder är välkomna oavsett om du är en glad amatör eller om du är fullblodsproffs, om du fotograferar natur, sport eller någonting helt annat.

Stig Berndtsson

Hej Jag skickar en bild som jag tagit med min nyinköpta Sony DSC-RX10M4, det är en av de allra först bilderna som jag tagit med den så det är en hel del att putsa på inställningarna av kameran men jag tycker ändå att den har ett värde som premiärfoto med en ny kamera. Inställningarna var f/4 iso100 slt 1/250


@stockholmsfotografen på Instagram har fotograferat dessa två Stockholmsmotiv med en Canon EOS 5D Mark IV och 17-40mm.


Var med och inspirera andra du med! Skicka in dina bästa bilder till photobloggen@scandinavianphoto.se och skriv gärna en lite historia om bilden eller berätta vad du använt för utrustning och inställningar så kanske just dina bilder blir publicerade i bloggen.


  • Sony Cybershot DSC-RX10 IV
    Sony Cybershot DSC-RX10 IV
    18.490,00 Kr
  • Canon EOS 5D Mark IV kamerahus
    Canon EOS 5D Mark IV kamerahus
    31.989,00 Kr

Bilder & Inspiration


Vi reserverar oss för eventuella fel i texter och på bilder samt slutförsäljning och orimliga prisfel.
Sitemap (xml)