Scandinavian Photo använder cookies, genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Till kassan
Nyöppning Mölndal

PHOTOBLOGGEN - en blogg om foto och bild

Här tar du del av produkttester, får produkt- och fototips, samt mycket inspiration! Vill du lära dig mer om din kamera och olika tillbehör? Då hittar du mycket här. Har du några frågor eller förslag på produkter du vill se i produkttesterna, får du gärna mejla oss: photobloggen@scandinavianphoto.se.

Stockholm: Utställning och prisutdelning i samarbete med Wacom och Fotoskolan STHLM

Från och med fredagen den 11 maj hänger en ny utställning i vårt galleri på Vasagatan 14 i Stockholm. Utställningen består av bilder skapade av studerande vid bildbehandlarutbildningen på Fotoskolan STHLM som alla är tävlingsbidrag i en årligt återkommande tävling som arrangeras i samarbete mellan Scandinavian Photo, Fotoskolan STHLM och Wacom. Från klockan 17:00 fredagen den 11 maj arrangeras vernissage för utställningen och vinnaren i tävlingen presenteras. Välkommen!

Fotoskolan STHLMs yrkeshögskoleutbildning Bildbehandlare är ensam i sitt slag i Sverige. Fotoskolan utbildar bildbehandlare som arbetar med postproduktion av fotografisk och rörlig bild. Utbildningen är en 2,5 år lång heltidsutbildning. Wacom-tävlingen är en årligt återkommande tävling som genomförts i 10 år och tävlingen är ett samarabete mellan Wacom Europe, Scandinavian Photo och Scandinavian Photos printstudio. De studerande vid bildbehandlarutbildningens avgångsklass deltar och gör varsin bild med inspiration och utgångspunkt ifrån en grundbild. Årets grundbild föreställer en båt. Med inspiration, kreativitet och med hjälp av alla bildbehandlares huvudredskap Wacom-bordet så har bildmontage av hög klass utförts.
 
Bilderna i tävlingen bedöms av en jury bestående av de föregående vinnarna och Bengt Andersson, Wacom samt Erik Johansson. Utställningen hänger tom den 28 maj.

Vernissage

Tid: Fredag 11/5 kl. 17:00
Plats: Vasagatan 14, Stockholm
Kostnad: Kostnadsfritt

Välkommen! 
 
 
Vi reserverar oss för eventuella fel i texter och på bilder samt slutförsäljning och orimliga prisfel.
Sitemap (xml)