Scandinavian Photo använder cookies, genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Till kassan
Nyöppning Mölndal

PHOTOBLOGGEN - en blogg om foto och bild

Här tar du del av produkttester, får produkt- och fototips, samt mycket inspiration! Vill du lära dig mer om din kamera och olika tillbehör? Då hittar du mycket här. Har du några frågor eller förslag på produkter du vill se i produkttesterna, får du gärna mejla oss: photobloggen@scandinavianphoto.se.

Veckans bilder v 18

Nästan varje vecka skickas det in bilder som ni våra kunder, skickat in till Photobloggen. Alla sorters bilder är välkomna oavsett om du är en glad amatör eller om du är fullblodsproffs, om du fotograferar natur, sport eller någonting helt annat.

Sten Cederquist

Ett litet bidrag till Photobloggen med temat moln. Tagna med en kompaktkamera av märket Panasonic DMC-TZ3.


Nils Hebo

Skickar två bilder. En med Nötväcka och frö i näbben. En regnbild med björkhängen. Bilderna är tagna med Sony A 6000 och tele 55 - 210.


Fredrik Rydhagen

Köpte Canons 100 mm f2,8 tidigare i våras, och har upptäckt att det är fantastiskt mångsidigt. Testade att fota lite vid vår lilla valborgsmässoeld och experimenterade lite.

  • Bild 1: Canon 5DMkIII, EF100 mm 2,8L, f2,8, 1/50, iso 1600
  • Bild 2: Canon 5DMkIII, EF100 mm 2,8L, f2,8, 1/80, iso 1600
  • Bild 3: Canon 5DMkIII, EF100 mm 2,8L, f2,8, 1/640, iso 400


Var med och inspirera andra du med! Skicka in dina bästa bilder till photobloggen@scandinavianphoto.se och skriv gärna en lite historia om bilden eller berätta vad du använt för utrustning och inställningar så kanske just dina bilder blir publicerade i bloggen.Bilder & Inspiration


Vi reserverar oss för eventuella fel i texter och på bilder samt slutförsäljning och orimliga prisfel.
Sitemap (xml)