Scandinavian Photo använder cookies, genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Till kassan
Nyöppning Mölndal

PHOTOBLOGGEN - en blogg om foto och bild

Här tar du del av produkttester, får produkt- och fototips, samt mycket inspiration! Vill du lära dig mer om din kamera och olika tillbehör? Då hittar du mycket här. Har du några frågor eller förslag på produkter du vill se i produkttesterna, får du gärna mejla oss: photobloggen@scandinavianphoto.se.

Stockholm: Inspirationskväll med Wacom och Elin Kero

Varmt välkommen till en inspirationskväll med Wacom och Elin Kero i vår butik på Vasagatan torsdagen den 17 maj mellan klockan 17–20. Under kvällen kan du kolla närmare på Wacoms olika ritplattor, ställa frågor till Wacoms produktexperter och lyssna på en inspirerande föreläsning med Elin Kero mellan klockan 18:30–19:30. Till dig som vill kika förbi oss direkt efter jobbet eller skolan bjuder vi på macka och smoothie så att du kan hänga hos oss ett par timmar utan att behöva gå hungrig. Välkommen!

Inspirationskvällen anordnas i samarbete mellan Scandianvian Photo, Wacom och Elin Kero i vår butik på Vasagatan 14, mittemot centralstationen i Stockholm. Under inspirationskvällen får du lära dig mer om Wacoms produktutbud och kolla närmare på deras olika ritplattor, lyssna på en inspirerande föreläsning med en av Sveriges största fotobloggare, Elin Kero, samt ställa frågor till våra kunniga säljare. Dessutom finns elever från Fotoskolan STHLM på plats i vår worklounge för att ge tips och råd gällande bildbehandling, missa inte det!

Föreläsning med Elin Kero: Om redigering som ett verktyg för att förstärka känslan i dina bilder

För många är Elin Kero en inspirerande och peppande vän i sociala medier. Elin startade sin blogg på skoj 2007 som idag är en av de största fotobloggarna i Sverige vilket har gjort henne till ett välkänt namn i fotovärlden. Elin arbetar idag som egenföretagare inom fotografering. Hon jobbar som fotograf och föreläsare, är utbildad retuschör samt en aktiv inspiratör på sociala medier. Dessa har idag utvecklats från att bara vara en blogg, till att nu även innefatta Instagram och rörligt material på YouTube.

Under föreläsningen kommer Elin berätta om hur hon arbetar med att förstärka känslan i sina bilder genom redigering och om hur ritplattan gått från att vara någonting hon tyckte var coolt att klara sig utan - till att bli ett av hennes absolut viktigaste verktyg. Hon visar även hur olika bilder är uppbyggda - allt från enkla vardagsbilder till avancerad retusch. Du kommer att få se före- och efterbilder, ta del av Elins absolut bästa tips när det kommer till att redigera bilder och desustom kommer du ha möjlighet att ställa personliga frågor direkt till Elin under föreläsningen.

Föreläsningen är helt kostnadsfri och du behöver inte anmäla dig men se till att vara i god tid för att få en sittplats, annars går det lika bra att stå.

Tid: 18:30–19:30
Plats: Eventytan, Vasagatan 14

Exklusivt erbjudande under inspirationskvällen

Under inspirationskvällen kan du ta del av ett exklusivt erbjudande när du köper antingen en Intuos Pro Medium eller Intuos Pro Large och får en kurs på köpet. Under kursen får du hjälp att komma igång med din ritplatta och lära dig mer om dess inställningar och annat matnyttigt. Du får dessutom lära dig mer om hur du retuscherar i Photoshop med hjälp av din ritplatta. Kursen hålls exklusivt för dig som har köpt någon av de två ritplattorna under inspirationskvällen och du kan välja mellan två tillfällen, 30/5 och 1/6. Dessutom får de 20 första som köper en Intuos Pro Medium eller Large en exklusiv goodiebag från Wacom.

Välkommen!
Vi reserverar oss för eventuella fel i texter och på bilder samt slutförsäljning och orimliga prisfel.
Sitemap (xml)