Scandinavian Photo använder cookies, genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Till kassan
Fyndhörna

PHOTOBLOGGEN - en blogg om foto och bild

Här tar du del av produkttester, får produkt- och fototips, samt mycket inspiration! Vill du lära dig mer om din kamera och olika tillbehör? Då hittar du mycket här. Har du några frågor eller förslag på produkter du vill se i produkttesterna, får du gärna mejla oss: photobloggen@scandinavianphoto.se.

Inget Scandinavian Photo Expo i Mölndal i vår!

Scandinavian Photo Expo är ett återkommande event som vi har arrangerat i Mölndalsbutiken varje år de senaste sju åren. Scandinavian Photo Expo är västra Sveriges största mässa för fotointresserade och har under varje år bjudit in till inspirerande föreläsningar, grymma erbjudanden och en skön atmosfär i vår butik på Södra Ågatan 18A.

I år kommer vi dessvärre inte bjuda in er till ett Expo i maj utan istället kommer vi lägga all energi på att kunna bjuda till en nyöppning i renoverade och uppfräschade lokaler efter sommaren/början på hösten. Det är nämligen dags att göra om lite i butiken för att kunna öppna upp dörrarna till en ljus, fräsch och inspirerande butik fylld med foto- och videoprodukter!  Exakt datum för nyöppningen är inte klart men vi återkommer i god tid innan så att ni kan planera in eventet i era kalendrar. Självfallet kommer nyöppningen innehålla allt som ett Expo brukar med föreläsningar, erbjudanden och inspiraton!
Vi reserverar oss för eventuella fel i texter och på bilder samt slutförsäljning och orimliga prisfel.
Sitemap (xml)