Scandinavian Photo använder cookies, genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Till kassan
Fyndhörna

PHOTOBLOGGEN - en blogg om foto och bild

Här tar du del av produkttester, får produkt- och fototips, samt mycket inspiration! Vill du lära dig mer om din kamera och olika tillbehör? Då hittar du mycket här. Har du några frågor eller förslag på produkter du vill se i produkttesterna, får du gärna mejla oss: photobloggen@scandinavianphoto.se.

Film: Skapa en rolig semestervlogg

I denna film ger Catherine tips på hur du kan skapa en rolig semestervlogg och tips på kameror och passande utrustning för att göra vloggar under resor.

Att resa och upptäcka nya platser är ett fantastiskt sätt att få ny inspiration och att hitta nya motiv. Tänk att kunna fånga de spännande upplevelser och härliga stunder som du är med om på semester för att i efterhand kunna återuppleva det du kände just då. Oavsett om det är en city-, sol- eller friluftssemester som du ska ge dig ut på i sommar så har vi massor av tips på utrustning som hjälper dig att fånga dina minnen på bästa sätt. Här har vi samlat produkttips, inspiration och goda råd till dig som ska ut och resa med din kamera i sommar!

Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp med att hitta rätt utrustning och mjukvara för dina behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.se, 0770-771100 eller genom att besöka oss i någon av våra butiker i Stockholm, Göteborg, och Malmö. Missa inte heller vår resefotograferingssida eller våra tips för dig som vill eller redan vloggar, där du kan hitta mer inspiration och produkttips som hjälper dig att bli ännu bättre på att skapa häftiga bilder och videos. Lycka till!


  • Scandinavian Photo Vloggpaket Medium
    Scandinavian Photo Vloggpaket Medium
    13.590,00 Kr

Filmer,


Vi reserverar oss för eventuella fel i texter och på bilder samt slutförsäljning och orimliga prisfel.
Sitemap (xml)