Scandinavian Photo använder cookies, genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Till kassan
Fyndhörna

PHOTOBLOGGEN - en blogg om foto och bild

Här tar du del av produkttester, får produkt- och fototips, samt mycket inspiration! Vill du lära dig mer om din kamera och olika tillbehör? Då hittar du mycket här. Har du några frågor eller förslag på produkter du vill se i produkttesterna, får du gärna mejla oss: photobloggen@scandinavianphoto.se.

Film: Vloggtips till dig som filmar med mobilen

I denna film visar Patrick två stycken olika gimbal-stabilisatorer för mobiltelefoner för att du ska kunna skapa stadiga och följsamma filmer. När du spelar in en vlogg (videoblogg) så finns det en rad tekniska faktorer som måste klaffa för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt och då är en gimbal ett bra hjälpmedel för ett snyggt slutresultat. 

Behöver du hjälp att hitta rätt utrustning och mjukvara för just dina behov tveka in att höra av dig till oss på info@scandinavianphoto.se, 0770-771100 eller genom att besöka oss i någon av våra butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö. Missa inte heller vår vloggsida där du kan hitta mer inspiration och produkttips som hjälper dig att skapa snygga vloggar. Lycka till!


 • Feiyutech Vimble 2 med Selfie stick och tripod svart
  Feiyutech Vimble 2 med Selfie stick och tripod svart
  990,00 Kr
 • -0 % Zhiyun Smooth 4 svart
  Zhiyun Smooth 4 svart
  1.490,00 Kr
 • Zhiyun Smooth 4 vit
  Zhiyun Smooth 4 vit
  1.890,00 Kr

Filmer,


Vi reserverar oss för eventuella fel i texter och på bilder samt slutförsäljning och orimliga prisfel.
Sitemap (xml)