Scandinavian Photo använder cookies, genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Till kassan
Julklappstips!

PHOTOBLOGGEN - en blogg om foto och bild

Här tar du del av produkttester, får produkt- och fototips, samt mycket inspiration! Vill du lära dig mer om din kamera och olika tillbehör? Då hittar du mycket här. Har du några frågor eller förslag på produkter du vill se i produkttesterna, får du gärna mejla oss: photobloggen@scandinavianphoto.se.

Tekniken bakom "Den blomstertid nu kommer"

Ingen har väl missat den svenska katastroffilmen Den blomstertid nu kommer som hade premiär på bio över hela Sverige den 20 juni. Filmen som det arbetats med i nästan 8 års tid för att ha premiär lagom till midsommar i år. Bakom filmen står Crazy Pictures, det Norrköpingsbaserade filmkollektivet som tidigare gjort succé med sina humoristiska, äventyrliga och satiriska reklam- och kortfilmer. Medlemmarna i kollektivet har inte gått någon filmutbildning utan har lärt sig att göra film genom att testa sig fram, göra fel och göra om. Den blomstertid nu kommer är kollektivets första långfilm och hittills har responsen på filmen varit fantastisk.

Majoriteten av den utrustning som Crazy Pictures använt sig av under inspelningen har vi på Scandinavian Photo sponsrat med. I denna film får du höra mer om tekniken bakom filmen och hur Crazy Pictures skapade de kreativa lösningarna som krävdes för att få till de häftiga effekter som du får se i filmen. Filmen går att se på SF över hela landet, missa inte att gå och se den!

 

Läs mer om Crazy Pictures och tekniken de använder sig av här!

Köp biljetter till filmen här!Fototips & Instruktioner,


Vi reserverar oss för eventuella fel i texter och på bilder samt slutförsäljning och orimliga prisfel.
Sitemap (xml)