Scandinavian Photo använder cookies, genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Till kassan
Fyndhörna

PHOTOBLOGGEN - en blogg om foto och bild

Här tar du del av produkttester, får produkt- och fototips, samt mycket inspiration! Vill du lära dig mer om din kamera och olika tillbehör? Då hittar du mycket här. Har du några frågor eller förslag på produkter du vill se i produkttesterna, får du gärna mejla oss: photobloggen@scandinavianphoto.se.

Stockholm: Lanseringsevent Nikon Mirrorless

Ingen har väl missat att Nikon inom kort släpper sitt nya spegellösa kamerasystem? Tillsammans med Nikon räknar vi ned till den stora dagen, torsdagen den 23 augusti, när nyheten som alla väntar på släpps. Vi firar releasen med ett stort lanseringsevent i vår butik på Vasagatan 14 fredagen den 24 augusti klockan 10:00–15:00. På plats kan du kolla närmare på de nysläppta produkterna och prata med Nikons produktexperter på plats. Detta är ett event du inte vill missa, välkommen!

Vill du hålla dig uppdaterad om Nikonsläppet? Missa då inte vår bevakningssida som vi uppdaterar kontinuerligt med information om produktsläppet. Har du inte möjlighet att besöka Vasagatan den 24:e så kommer vi uppdatera flitigt både på Facebook och Instagram så att du som är intresserad ändå kan ta del av lanseringseventet.

Tid: Fredag 24 augusti kl. 10:00–15:00
Plats: Vasagatan 14, Stockholm
Kostnad: Kostnadsfritt
Vi reserverar oss för eventuella fel i texter och på bilder samt slutförsäljning och orimliga prisfel.
Sitemap (xml)