Scandinavian Photo använder cookies, genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Till kassan
Fyndhörna

PHOTOBLOGGEN - en blogg om foto och bild

Här tar du del av produkttester, får produkt- och fototips, samt mycket inspiration! Vill du lära dig mer om din kamera och olika tillbehör? Då hittar du mycket här. Har du några frågor eller förslag på produkter du vill se i produkttesterna, får du gärna mejla oss: photobloggen@scandinavianphoto.se.

Film: Tre smarta tillbehör för din bildredigering

Vår serie med bildredigering är nu inne på sin tredje del och i denna går vi igenom tre smarta tillbehör du kan ha nytta av vid din bildredigering!

En bra hårddisk för backup är en central del i alla typer av bildhantering och Lacies hårddiskar i serien "Rugged" är både slitstarka och smidiga att använda. Finns från storlekar från 500GB upp till 4TB.

LaCie Rugged Thunderbolt USB-C 3.1 2TB

Loupedeck Editing Console är ett intuitivt tillbehör från våra tillverkande grannar i Finland. Konsollen förlänger ditt tangentbord med smarta reglage och knappar för alla Lightrooms funktioner.

Loupedeck Photo Editing Console till Adobe Lightroom

En Wacom-ritplatta är inte bara ett kreativt tillbehör, det sparar även på dina muskler och leder genom att ta över muspekarens funktion och koppla ihop med den naturliga användningen av en penna.

Wacom Intuos Bluetooth Small

 

 Filmer


Vi reserverar oss för eventuella fel i texter och på bilder samt slutförsäljning och orimliga prisfel.
Sitemap (xml)