Scandinavian Photo använder cookies, genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Till kassan
Fyndhörna

PHOTOBLOGGEN - en blogg om foto och bild

Här tar du del av produkttester, får produkt- och fototips, samt mycket inspiration! Vill du lära dig mer om din kamera och olika tillbehör? Då hittar du mycket här. Har du några frågor eller förslag på produkter du vill se i produkttesterna, får du gärna mejla oss: photobloggen@scandinavianphoto.se.

Stockholm: Produktvisning av nyhet från Profoto

Inom kort lanserar Profoto en ny produkt och i samband med lanseringen kommer Profoto till vår butik på Vasagatan 14 i Stockholm onsdagen den 12 september. På plats kan du kolla in den nya produkten och ställa frågor till Profotos produktexpert på plats.

I onsdags hintade Profoto om att de inom kort släpper nytt. Vad det är vet vi inte men på profotos hemsida kan man läsa följande om den nya produkten:

Storleken har betydelse. Hur mycket utrustning du behöver bära har betydelse. Hur mycket utrymme du har att jobba med har betydelse. Att kunna röra sig obehindrat och framför allt: att kunna ta bilden, har betydelse. Därför tänkte vi först och främst på storleken när vi designade vår nyaste blixt.

I samband med nyhetssläppet besöker Profotos produktexpert vår butik på Vasagatan 14 i Stockholm och visar upp den nya produkten. På plats kan du kolla närmare på nyheten och ställa frågor till Profotos representanter. Välkommen!

Tid: Onsdag 12/9 kl. 11–13
Plats: Vasagatan 14, Stockholm
Vi reserverar oss för eventuella fel i texter och på bilder samt slutförsäljning och orimliga prisfel.
Sitemap (xml)