Scandinavian Photo använder cookies, genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Till kassan
Fyndhörna

PHOTOBLOGGEN - en blogg om foto och bild

Här tar du del av produkttester, får produkt- och fototips, samt mycket inspiration! Vill du lära dig mer om din kamera och olika tillbehör? Då hittar du mycket här. Har du några frågor eller förslag på produkter du vill se i produkttesterna, får du gärna mejla oss: photobloggen@scandinavianphoto.se.

Film: Effektfulla bilder med HDR

Naturen är ett perfekt ställe för att fota vackra bilder – med ljuset som sipprar genom skogen en tidig morgon eller en sen eftermiddag, kan det skapa otroligt fina färger och effekter i bilderna.

Vid natur- och landskapsfotografering kan du också använda dig av tekniken HDR - High Dynamic Range, för att fånga hela landskapet och ge en bättre balans mellan högdagrar och skuggor.

I denna video tipsar Johan om ett par tekniker, till dig som är nyfiken på att ta ännu bättre HDR-bilder ute i naturen, på produkter eller vid interiörfotografering.

Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp med att hitta rätt utrustning och mjukvara för dina behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.se, 0770-771100 eller genom att besöka oss i någon av våra butiker i Stockholm, Göteborg, och Malmö. Missa inte heller vår naturfotosida där du kan hitta mer inspiration och produkttips som hjälper dig att bli ännu bättre på att skapa häftiga bilder och videos. Lycka till!


  • Sony A7R II kamerahus
    Sony A7R II kamerahus
    23.990,00 Kr

Filmer,


Vi reserverar oss för eventuella fel i texter och på bilder samt slutförsäljning och orimliga prisfel.
Sitemap (xml)