Scandinavian Photo använder cookies, genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Till kassan
Nyöppning Mölndal

PHOTOBLOGGEN - en blogg om foto och bild

Här tar du del av produkttester, får produkt- och fototips, samt mycket inspiration! Vill du lära dig mer om din kamera och olika tillbehör? Då hittar du mycket här. Har du några frågor eller förslag på produkter du vill se i produkttesterna, får du gärna mejla oss: photobloggen@scandinavianphoto.se.

Stockholm: In Silence – Ny utställning signerad Nikolina Arcini

Med start den 10/10 hänger en ny utställning signerad Nikolina Arcini i vår butik på Vasagatan 14 i Stockholm. Nikolina är en svensk fotograf baserad i Stockholm med examen inom högre yrkesutbildning i fotografi med inriktning kommersiell- och modefotografering vid Yrkeshögskolan för Fotografi i Gamleby. Efter sin examen har Nikolina specialiserat sig på att fotografera hästar och hennes projekt – In Silence – har visats både vid Ericsson Globe Arena och på Friends Arena i samarbete med Sweden Horseshow. Nikolinas fantastiska bilder har även visats hos Apostrof Kultur i Lund, Möllegården Kultur i Åkarp och Lofta Caffè i Lofta och finns nu att beskåda hos oss på Scandinavian Photo i Stockholm.

Nikolina har en lång bakgrund i stallet och har ett väldigt starkt band till hästar som individer, som hon fångar på ett känsligt och närvarande sätt genom sin fotografiska berättarteknik. I utställningen In Silence har Nikolina fotograferat en av världens äldsta hästraser – Achal Tekeer, upptäckt runt 3000 f.Kr. Rasen härstammar från Achal i Turkmenistan och dess blod finns i alla snabba och uthålliga fullblodsraser som lever idag. I Sverige finns ett tiotal hästar och världen över finns cirka 6000 hästar kvar av rasen. Achal Tekeer kännetecknas med sin uthållighet och styrka, högrest hållning och metallisk glans i pälsen.

Om produktionen

  • Högkvalitativ fotokonst i begränsad upplaga
  • Granskad, kvalitetssäkrad samt signerad av fotografen
  • Producerad i Scandinavian Photos egen certifierade Print Studio på arkivbeständigt Fine Art-bomullspapper
  • Ramad med arkivbeständig teknik hos kvalificerad ramverkstad.

Vernissage

Vernissage arrangeras i butiken onsdagen den 17/10 klockan 17–19. Under vernissagen finns Nikolina på plats i butiken och svarar på frågor och berättar mer om sin utställning. Välkommen!
Vi reserverar oss för eventuella fel i texter och på bilder samt slutförsäljning och orimliga prisfel.
Sitemap (xml)