Scandinavian Photo använder cookies, genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Till kassan
Fyndhörna

PHOTOBLOGGEN - en blogg om foto och bild

Här tar du del av produkttester, får produkt- och fototips, samt mycket inspiration! Vill du lära dig mer om din kamera och olika tillbehör? Då hittar du mycket här. Har du några frågor eller förslag på produkter du vill se i produkttesterna, får du gärna mejla oss: photobloggen@scandinavianphoto.se.

Nordisk turné med Frøydis Geithus i samarbete med Profoto & Nikon

Norska porträtt- och bröllopsfotografen Frøydis Geithus har hela världen som arbetsplats, och reser ofta till platser lika spektakulära som hennes bröllopsbilder. Frøydis, som dessutom är ambassadör för Nikon och Profotos samarbetspartner, har gjort sig världskänd tack vare sin speciella stil och sätt att arbeta med ljuset i sina bilder. Nu ger hon ut sig på en föreläsningsturné i Norden tillsammans med representanter från Nikon och Profoto för att berätta om sin karriär som bröllopsfotograf och hur hon arbetar för att skapa den speciella stil hon blivit berömd för.

Om turnén

Turnén sträcker sig över fyra nordiska länder och pågår mellan januari och februari 2019. Vill du utveckla dina kunskaper inom bröllopsfotografi och lyssna på en av världens främsta fotografer är det här en föreläsning för dig. Frøydis kommer dela med sig av några av sina bästa tips och tricks kring vad du bör tänka på under en bröllopsfotografering - och varför rätt utrustning har betydelse. 

Nikon + Profoto

Frøydis arbetsredskap består av några av Nikons allra vassaste kameror som bland annat Nikon Z7 och hon var den första nordiska fotografen i världen att få testa nya batteriblixten Profoto B10. Boka din plats på någon av föreläsningarna och få även en möjlighet att träffa representanter från både Nikon och Profoto. Eventet är kostnadsfritt, men antal platser är begränsade!

Kommer turnén till just din stad? Läs mer och anmäl dig här!
OBS! Biljetterna släpps klockan 15:00 fredagen den 14 december!

Tid & plats

Stockholm Fullbokat!

Tid: Tisdag 15/1 kl. 17:00–19:00 (Föreläsningen börjar 17:30)
Plats: Vasagatan 14, Stockholm

Mölndal Fullbokat!

Tid: Onsdag 16/1 kl. 17:00–19:00 (Föreläsningen börjar 17:30)
Plats: Södra Ågatan 18A, Mölndal

Oslo Fåtal platser kvar!

Tid: Torsdag 17/1 kl. 17:00–19:00 (Föreläsningen börjar 17:30)
Plats: Møllergata 4, Oslo

Hann du inte få en plats på föreläsningen innan platserna tog slut? Om du ändå är intresserad av att komma på eventet kan vi erbjuda dig att delta som åhörare. Vi kan ej garantera sittplats under föreläsningen men du har möjlighet att ändå titta på stående.

 

 
Vi reserverar oss för eventuella fel i texter och på bilder samt slutförsäljning och orimliga prisfel.
Sitemap (xml)