Scandinavian Photo använder cookies, genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Till kassan
Fyndhörna

PHOTOBLOGGEN - en blogg om foto och bild

Här tar du del av produkttester, får produkt- och fototips, samt mycket inspiration! Vill du lära dig mer om din kamera och olika tillbehör? Då hittar du mycket här. Har du några frågor eller förslag på produkter du vill se i produkttesterna, får du gärna mejla oss: photobloggen@scandinavianphoto.se.

Nyhet! Produktsläpp och demodag med Wacom

Nyhetssläpp och demodag med Wacom

Wacom har just lanserat sin nya pennskärm Cintiq 16. Kom till oss på Vasagatan fredagen 11 januari mellan 12:00-19:00. Då finns en produktspeciallist från Wacom på plats och du har chans att själv testa produkten och lära dig mer om den.

Hitta din stil med Wacom Cintiq 16

Wacom Cintiq är en kreativ pennskärm för dig som vill skapa direkt på skärmen och perfekt för dig som vill påbörja din karriär som en kreatör. Fantastiska färger, HD-upplösning och ergonomisk design kombinerad med den tryckkänsliga pennan Pro Pen 2.

Naturlig och sömlös upplevelse för kreativit och smidigt arbetsflöde

Wacom Cintiq 16 kombinerar en batterifri penna och skärm för en sömlös upplevelse som känns naturlig. Wacom Cintiq har skärmupplösningen 1920 x 1080 (HD) är byggd för kreativitet, med antireflex-yta, reducerad parallax, fällbara ben och mycket mer som gör ditt arbetsflöde enklare. Dessutom är den hållbar och reptålig. Skärmen är perfekt för hobbyister, studenter eller aspirerande kreatörer som vill ta sin kreativitet till sin nästa nivå. Sätt igång med din kreativa karriär och hitta din stil med Wacom Cintiq 16.   

Fördelar

 • Fällbara ben så du enkelt kan få perfekt position, från helt platt till 19° lutning. För ännu mer flexibilitet och bättre ergonomi finns ett externt ställ (säljs separat) 
 • Wacom Pro Pen 2 erbjuder precision och kontroll med 8,192 tryckkänslighetsnivåer, lutningskänslighet och låg aktiveringskraft . Wacom Pro Pen 2 ser ut och känns som en vanlig penna.
 • Pennan behöver aldrig laddas, – EMR (Electro Magnetic Resonance) - teknik får sin ström från din Wacom Cintiq.
 • Bekväm i din hand – pennan är välbalanserad samt har ett gummigrepp och två programmerbara sidoknapparär som är lätta att nå.
 • Undvik distraherande reflektioner när du arbetar – tack vare ett lager antireflex-film.
 • Med minskad parallax, jämfört med tidigare teknik, markören hamnar där du förväntar dig – under pennspetsen. 
 • Lita på Wacom Cintiq för varje projekt – tack vara hållbart och reptåligt material.

Skräddarsy ditt arbete än mer – Wacom Cintiq är kompatibel med ett flertal tillbehörspennor.

Välkommen!
Dag och tid: Fredag 11 januari kl 12:00 – 19:00
Plats: Vasagatan 14 i Stockholm


 • Wacom Cintiq 16
  Wacom Cintiq 16
  6.490,00 Kr


Vi reserverar oss för eventuella fel i texter och på bilder samt slutförsäljning och orimliga prisfel.
Sitemap (xml)