Scandinavian Photo använder cookies, genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Till kassan
Begagnatrea butik

PHOTOBLOGGEN - en blogg om foto och bild

Här tar du del av produkttester, får produkt- och fototips, samt mycket inspiration! Vill du lära dig mer om din kamera och olika tillbehör? Då hittar du mycket här. Har du några frågor eller förslag på produkter du vill se i produkttesterna, får du gärna mejla oss: photobloggen@scandinavianphoto.se.

Bärbar laddare - Ladda när du vill, var du vill!

Ladda när du vill och hur du vill - för nu är du inte längre beroende av två hål i väggen!
GP Portable Powerbank finns i tre olika modeller och passar din smartphone, surfplatta, digitalkamera, MP3-spelare och andra digitala prylar.

GP Portable Powerbank 10400
GP's mest kraftfulla laddare. Med hela 10400mAh kan du tex. ladda din smartphone från 0%-100% minst 5 gånger på en enda laddning. Den har dessutom två USB-portar, så du kan ladda två prylar på samma gång.

GP Portable Powerbank 4000
Laddare med slim design (endast 11mm tjock, med en vikt på 108g) och 4000mAh, som låter dig ladda din smartphone från 0%-100% minst två gånger på en laddning.

GP Portable Powerbank 2600
En riktigt kompakt laddare, som du enklet stoppar i väskan eller fickan. Rymmer en extra laddning till din smartphone

En dag på jobbet, som den borde vara.
"Den dagen jag glömde att ladda min telefon missade jag två samtal. Det ena gav mig två dagars extra arbete, det andra gjorde att jag missade en kund. Nu kan jag ladda direkt i fickan - perfekt!"

En dag i Paris, som den borde vara.
"Weekendresor är det bästa jag vet. Shopping, sightseeing och god mat! Lokalsinnet är dock noll! Nu kan jag ladda telefonen och använda GPS samtidigt - skönt!"

En sommarkväll, som den borde vara.
"Instagram är självklart när solen går ner och vi spelar volleyboll, men jag har alltid dåligt batteri. Nu kan jag ladda vid grillen, det är toppen!"

En dag med familjen, som den borde vara.
"Oavsett om vi är ute i skogen, är ute vid sjön eller flyger vill mina barn alltid spela, i alla fall en stund. Nu slipper jag det eviga bekymret med batteritid, jag laddar samtidigt som de spelar, så enkelt!"Produkttips,


Vi reserverar oss för eventuella fel i texter och på bilder samt slutförsäljning och orimliga prisfel.
Sitemap (xml)