Batterigrepp BG-D750 till Nikon D750

Phottix Batterigrepp BG-D750 till Nikon D750

Artikelnummer: 1019354
1 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Förläng fototiden med batterigrepp för Nikon D750
Phottix batterigrepp för Nikon D750 gör att du kan fota dubbelt så länge som utan batterigrepp och du slipper slösa tid på batteribyte genom att använda ett EN-EL15-batteri eller sex AA-batterier. Batterigreppet är utrustat med en extra avtryckare så att du kan fotografera mer bekvömt i vertikalt läge. På undersidan hittar du ett stativfäste.

Batterigreppet levereras med en IR-sensor och IR-fjärrkontroll så att du kan fota på avstånd.

Levereras med:

  • Batterigrepp BG-D750
  • Batterihållare för en eller ett EN-EL15-batteri
  • Batterihållare för sex AA-batterier
  • IR Remote Control
  • Manual

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.