Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Blixthållare multi bom

Phottix Blixthållare multi bom

Artikelnummer: 1029649
990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Blixthållare multi bom
Paraplysoftbox Easy Up HD med raster 60x90 cm
Easy Up HD Umbrella Extra Large Octa Softbox
3 384 SEK

Blixthållare för paraplysoftboxar och två speedlights

Kompakt blixthållare för två stycken speedlight som kan monteras på belysningsstativ, speciellt designad för paraplysoftboxar med en design som låter dig luta ljusformaren

Fördelar:

  • Håller två blixtar centrerade mot paraply / paraplysoftboxen
  • Kan vinklas 180grader
  • Snabb och enkel montering
  • Två grepp för handhållen användning
  • Extra horisontalt handtag med utrustning- och motviktsögla

Vinkla paraplysoftboxen

Paraplysoftboxar är smidiga ljusformare som är lätta att transportera och montera. Multi bom ger dig möjligheten att vinkla din ljusformare, något som kan vara svårt med paraplysoftboxar monterade på en vanlig paraplyhållare för speedlights. Du kan använda två stycken speedlights och dessa går att montera centralt i paraplysoftboxen för bästa ljusspridning.

Handhållen blixtfotografering

Multi bom har två olika handtag för handhållen användning. Då speedlights använder batteri så slipper du sladdar vilket ger en väldigt flexibel on-location lösning. Öglan på det horisontella handtaget används för att hänga utrustning eller motvikter i, så att balansen hamnar rakt över belysningsstativet. Komplettera med en trådlös radiosändare för speedlight för extra räckvidd och pålitlighet i dagsljus.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.