Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Easy Up HD Umbrella Extra Large Octa Softbox

Phottix Easy Up HD Umbrella Extra Large Octa Softbox

Artikelnummer: 1021348
1 495 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Easy Up HD Umbrella Extra Large Octa Softbox med raster 120 cm
Ett paraply som enkelt fälls ut och expanderar till en 120 cm octa softbox med mycket snyggt jämnt och mjukt ljus. Paraplyet har en infälld frontdiffusor och inkluderar löstagbart raster. Softboxparaplyet är enkelt att transportera med snabb montering och kan användas omedelbart vilket gör att du sparar tid i jämförelse med att använda en vanlig softbox. Blixten monteras smidigt in i softboxen bakifrån. Paraplyet har ekrar av glasfiber för hög hållbarhet och lång livslängd.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.