Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Laso mottagare TTL till Canon

Phottix Laso mottagare TTL till Canon

Artikelnummer: 1021757
1 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Laso är ett system som gör att du kan få TTL trådlöst till din blixt, via radiosynk. Du monterar din blixt i mottagaren och ställer sedan in mottagaren så att den matchar sändaren, som sitter på kameran. Avståndet mellan sändare och mottagare kan vara upptill 100 meter, och  radiofrekvensen är 2,4 GHz.

Du kan via Laso göra dina gamla IR blixtar till radiosynkade. Det innebär att du kan använda alla Canon kompatibla blixtar, oavstt radio eller IR, med detta system. Laso är fungerar med både high speed synk och stroboskop läge.

Fördelar

  • Radiosynk på upp till 100 meter
  • Gör att dina gamla IR blixtar blir radiosynkade.
  • 1:a ridå och high speed synk till 1/8000 sekund
  • 2,4 GHz; 15 kanaler
  • Epxoneringskompensation +/-3 steg i 1/3 eller 1/2 steg
  • Drivs av 2 x AA batterier

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.