Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
-27%

Laso sändare TTL till Canon

Phottix Laso sändare TTL till Canon

Artikelnummer: 1021758
1 390 SEK1 895 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Laso är ett system som gör att du kan få TTL trådlöst till din blixt, via radiosynk. Sändaren sätter du på kameran i kameranskon och blixten sätter du i mottagarenheten. Med sändaren kan du kontrollera upp till 15 bixtar i 5 grupper på ett avstånd upp till 100 meter. Radiofrekvensen är 2,4 GHz. Sändaren är fullt kompatibel med blixtar som har inbyggd slavfunktion och kan styras var radiosynk, då behövs inte mottagarenheten.

Du kan via Laso göra dina gamla IR blixtar till radiosynkade. Det innebär att du kan använda alla Canon kompatibla blixtar, oavstt radio eller IR, med detta system.

Laso är fungerar med både high speed synk och stroboskop läge. Sändaren är lätt att manövrera och den stora LCD displayen gör det enkelt för dig att navigera i menyerna.

Fördelar

  • Radiosynk på upp till 100 meter
  • Gör att dina gamla IR blixtar blir radiosynkade.
  • 1:a ridå och high speed synk till 1/8000 sekund
  • 2,4 GHz; 15 kanaler
  • Epxoneringskompensation +/-3 steg i 1/3 eller 1/2 steg
  • Drivs av 2 x AA batterier

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.