Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Närbildslinsset 77mm

Phottix Närbildslinsset 77mm

Artikelnummer: 320758
495 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Phottix närbildslinsset
Fotografera närbilder utan dyra makroobjektiv genom att enkelt skruva fast linsen på ditt befintliga objektiv. Närbildslinser är ett smart första steg in i makrofotograferingens spännande värld. Detta set innehåller fyra olika närbildslinser så att du kan variera förstoringsgraden mellan +1, +2, +4 och 10x. Du kan använda dessa tillsammans eller var för sig (+4 och +10 går inte att använda tillsammans). . Tänk på att du kan tappa skärpa när du använder dem.

Phottix närbildslinsset finns i storlekarna 52 mm, 58 mm62 mm67 mm, 72 mm och 77 mm.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.